Відбивна по-французьки (свинна полядвиця із жареною цибулею, майонезом, затерта сиром, запечена в духовці)
Свинина апетитна
Стейк свинний апетитний (м'ясо свинини, мариноване в спеціях)
Люля-кебаб (м'ясо свинини і телятини зі спеціями)
Шашлик свинний (м'ясо свинини з перцем смажене на рожні)
Відбивна з шинкою і сиром (полядвиця свинна, шинка копчена, сир твердий, обжарена в клярі)
Стейк яловичий (м'ясо яловиче смажене на рожні)
Відбивна з курки
Курка з овочами (філе куряче обсмажене на рожні та запечене з овочами)
Шашлик з курки (філе курки обсмажене на рожні і тушковане з овочами)
Язик тушкований з цибулею та сметаною
Биточки по селянськи
|